Nyheter

2018-03-16 Vi bygger om på webben

Därför kan du inte surfa till canaldigitalkabel.se mellan cirka 22.30 den 17 mars och cirka 04.30 den 18 mars. Vi ber om ursäkt för detta. Kom gärna tillbaka till webbplatsen senare, när allt funkar som vanligt igen.

2018-01-22 Ny kanal: Sportkanalen

Den 23 januari lanseras Sportkanalen. Kanalen blir tillgänglig i tv-paketen T-3 Stor och T-2 Flex. Samtidigt utgår tv-kanalen TV4 Sport.

2017-09-29 TV5 Monde utgår ur det analoga utbudet

Den 31 oktober utgår kanalen TV5 Monde ur vårt analoga utbud. Kanalen finns dock kvar i vårt digitala utbud.

2017-08-15 Uppdatering av digitalboxar

Nu uppdaterar vi mjukvaran för modellerna ADB HD 2840 och ADB HD PVR 5720 för att säkerställa att de fungerar på bästa sätt. Uppdateringen går enkelt och snabbt. Det enda du behöver göra är att ha din box är påslagen och följa instruktionerna när de dyker upp på tv:n. Är du osäker på vilken box du har? Här hittar du de vanligaste förekommande modellerna

2017-08-10 Kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi utgår

Den 30 september utgår kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi ur Canal Digital Kabels utbud. Det innebär att kanalerna försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

2017-08-10 Kanalen C More Live 5 utgår

Den 1 oktober utgår kanalen C More Live 5 ur Canal Digital Kabels utbud och tas därmed bort ur C Mores kanalpaket C More Sport, Film & Serier samt C More Sport. Detta innebär dock ingen förändring för dig som kund; antalet matcher och event kommer att vara detsamma för C Mores sportkanaler.

2017-07-03 Kanalen Paramount har utgått

Kanalen Paramount har utgått ur Canal Digital Kabels tv-utbud. Paramount ingår därmed inte längre i tv-paketet T3 samt som valbar kanal i tv-paketet T2. Vi beklagar att detta har skett med kort varsel och utan föregående information.

2017-05-11 Kanalen TCM utgår

Den 1 juni 2017 utgår kanalen TCM ur Canal Digital Kabels utbud. Det innebär att kanalen försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

2017-01-20 Kanalförändringar för Disney

Den 21 februari byter Disney Channel, Disney XD och Disney Junior sändningsteknik. Du behöver därefter en HD-box för att kunna se kanalerna.

Uppgraderar du din tv-box till en HD-box, kan du fortsätta se kanalerna. Dessutom får du tillgång till HD-kanaler med skarpare ljud- och bildupplevelse. Just nu erbjuder vi vår HD-box för endast 399 kronor.

Om du har en tv som kan hantera en kortmodul (inbyggd box) kan du välja till en kortmodul utan kostnad med 12 månaders bindningstid. Kontakta oss på 0770-11 55 11 så hjälper vi dig med beställningen.

Har du Disney Channel, Disney XD eller Disney Junior som vald favoritkanal och inte vill uppgradera till en HD-box kan du välja en ny favoritkanal. Du väljer enklast dina favoritkanaler genom att logga in på Mina sidor.

2017-01-03 Nya HD-kanaler

Den 12 januari byter kanalerna NRK1 och NRK2 sändningsteknik och blir HD-kanaler.

Det betyder att du fortsättningsvis behöver en HD-box för att kunna se kanalerna. Saknar du HD-box kan du beställa en genom att ringa
0770-11 55 11.

2016-12-16  Förändringar i tv-paket

Vid årsskiftet sker det förändringar gällande kanalerna CNBC och C More Tennis.

  • CNBC utgår ur tv-paketen Viasat Silver och Viasat Guld den 31/12 2016
  • C More Tennis utgår den 1/1 2017 och ersätts av C More Live 5 HD den 12/1 2017

2016-12-06  Kanalförändringar - nu får du fler kanaler!

Det digitala utbudet
Från den 8 december ingår Kanal 5 HD, Kanal 9 HD, Kanal 11 HD, TV12 HD, Eurosport 1, Eurosport 1 HD och Discovery Channel HD i grundpaketet. Samtidigt utgår MTV ur grundpaketet. Investigation Discovery läggs till som valbar favoritkanal i kanalpaketet T-2 Flex och kommer att ingå i T-3 Stor. Om du har en tv-box behöver du starta om boxen för att få tillgång till de nya kanalerna. 

Det analoga utbudet
Från den 6 december sker det även en förändring i det analoga utbudet. Kanalförändringarna innebär att TV6 läggs till i det analoga grundutbudet och i det analoga basutbudet ersätts MTV av Eurosport 1.

Mer information om kanalförändringarna och hur du gör en kanalsökning

2016-10-26  Kanalförändringar för Viasat

Nu ingår TV3 Sport och eSportsTV även i Viasat Sport och Viasat Film & Sport.

Till våra tillvalspaket

2016-08-31 Nya kanaler fullspäckade med sport

1 september lanseras de nya kanalerna TV3 Sport HD, ESports TV och Viasat Sport Premium.

Viasat Sport Premium
Viasat Sport Premium blir huvudkanal för fotboll från Champions League och Premier League, men kommer även innehålla ett urval av de mest intressanta matcherna från bland annat spanska La Liga, italienska Serie A samt engelska FA-cupen.

Viasat Sport Premium kommer att ingå i kanalpaketen Viasat Sport och Viasat Premium.

TV3 Sport och ESportsTV
TV3 Sport kommer sända amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague samt ett urval av matcher från fotbollsrättigheter som Champions League, La Liga och Serie A.

ESports TV kommer att sända de allra största professionella e-sport-ligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer och DreamHack Masters.

TV3 Sport HD och ESportsTV kommer att ingå i T-3 Stor och som valbar i T-2 Flex.

2016-08-26 Kanalförändring - två blir en

Den 1 september ersätter C More filmkanalerna C More Action och C More Emotion med en helt ny kanal; C More Stars. C More Stars kommer att ingå i alla kanalpaket som idag innehåller C More Action och C More Emotions. 

Ändringen (en kanal istället för två) kommer inte att påverka mängden filmer. Istället får du som kund en kanal med ett starkare och mer koncentrerat innehåll. Den nya kanalen kommer visa både nya biosuccér och klassika storfilmer, men med betoning på action, komedier och drama. 

Det enda som behövs för att komma åt den nya kanalen är en omstart av boxen för att uppdatera kanallistan. Kanalen kommer att ligga på kanalplats 54.

2016-08-17 Kanalförändringar

CNN, TNT, TCM Nordic, Cartoon Network och BBC World News byter sändningsteknik.

För dig som har kabel-tv innebär det att du behöver en HD-box för att kunna fortsätta se dessa kanaler.

I ett fåtal kabel-tv-nät utgår följande kanaler, Eurosport 1 och Eurosport 2. Separat information har skickats till de som är berörda.

2016-08-10 Viaplay ingår i ditt Viasatabonnemang

Nu har ett nytt avtal med Viasat tecknats som innebär ännu fler fördelar för dig som kund hos. Från och med 1 augusti ingår streamingtjänsten Viaplay för dig som har tillvalspaket från Viasat hos oss. Självklart kommer tjänsten att ingå även för dig som väljer att köpa ditt Viasatpaket idag.

Redan Viasat-kund? Aktivera Viaplay redan idag

När du har tecknat ett Viasatpaket tar det upp till en vecka innan du kan registrera dig på sidan. Utbudet på Viaplay baseras på det Viasatpaket du har.

Viaplay – Nordens ledande leverantör av digital underhållning

Viaplay ger dig tillgång till hela säsonger av dina favoritserier, marknadens största utbud av nya storfilmer och direktsända sportevenemang i världsklass. Du tittar när du vill och var du vill. På din Smart-tv, din surfplatta, på din dator eller i din telefon. Vill du titta offline är det inga problem, spara det du vill se i förväg på din mobila enhet, sedan är det bara att titta när du vill även om det inte finns tillgång till internet där du är.

Viasat Sport Premium och lite till

Från september i år kan du som kund hos oss även njuta av den absoluta gräddan när det gäller sportkanaler. TV3 Sport HD, eSportsTV och Viasat Sport Premium. Den sistnämnda är den vassaste sportkanalen från Viasat där du kan njuta av alla de största sporthöjdpunkterna. Du behöver inte missa en enda av årets viktigaste fotbollsmatcher från Premier League och Champions League med Viasat Sport Premium.

Här hittar du våra tillvalspaket från Viasat

2016-06-23 Kanaler som utgår

Kanalerna Viasat Nature, Viasat Explore och Viasat History utgår från tv-paketen T-2 Flex och T-3 Stor den 1 juli.

Orsaken är att sändningsrättigheterna för dessa kanaler upphör.

Har du T-2 Flex och har valt någon av kanalerna som favorit kan du redan nu logga in och byta ut dem lagom till månadsskiftet juni/juli.

2016-06-14 Kanalförändringar

TV2 Lorry utgår och blir ersatt av TV2 Danmark HD, som sänder nyheter, sport, underhållning och livsstilsprogram.

Sportkanalerna C More Live 2, 3 och 4 blir HD-kanaler. Standardversionen av kanalerna utgår.

Har du en HD-box kommer du att kunna se kanalerna i fortsättningen. Fast med bättre ljud och skarpare bild.

I ett fåtal kabel-tv-nät utgår följande kanaler, DR1 och TV2 Lorry. Separat information har skickats till de som är berörda.

2016-05-31 Åsksäsong - rädda din TV och box!

Nu är det åsksäsong, var därför rädd om din TV och tv-box. Det är bäst att dra ut alla sladdar ur strömuttag när det är risk för åska där du bor.

Skulle oturen vara framme och din tv-box du lånat av oss blir skadad, du kanske inte är hemma när det börjar åska eller glömt dra ut sladdarna. Då är du välkommen att kontakta oss så byter vi ut din skadade tv-box.

Ha en härlig tv-sommar med Canal Digital Kabel! 

2016-03-21 Animal Planet blir HD-kanal

Animal Planet finns nu som HD-kanal i kanal-paketet T-3 Stor, och som valbar favorit i T-2 Flex.

Standardversionen av kanalen upphör den 31 mars 2016. 

2016-03-07 Saknar du frivisningskanalerna?

Den 11 februari enades Discovery Networks och Canal Digital Kabel om ett nytt avtal för visning av Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Eurosport 1 och 2, Animal Planet och Discovery-kanalerna. 

Frivisningen
Många kunder uppskattade flera av de ersättningskanaler som vi erbjöd under sändningsuppehållet. Vill du fortsätta med dina nya favoritkanaler? Då är du välkommen att kontakta oss på 0770-11 55 11, så hjälper vi dig att uppgradera ditt kanalpaket.

2016-01-07 BBC Lifestyle släcks 7 januari

BBC har beslutat att släcka kanalen BBC Lifestyle för alla operatörer i alla nordiska länder. Det betyder att du som har T-3 Stor eller kanalen som valbar favorit i T-2 Flex inte längre har tillgång till den i ditt kanalutbud.

Hör av dig till oss om du har frågor kring ditt kanalutbud.

2015-12-28 Snart premiär för C More Golf

C More Golf - Sveriges första renodlade golfkanal. En helt ny studio, en ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren. Allt detta och mycket mer blir verklighet när C More lanserar sin stora golfsatsning i dagarna efter årsskiftet 2015-2016 som tiofaldigar tillgängligheten av PGA-touren i Sverige. 

C More Golf och C More Golf HD, kommer att ingå i våra tillvalspaket C More Sport och C More Max. C More Golf ersätter C More Extreme och kommer att ligga kvar på samma kanalplats (159). Du som redan har C More Sport eller C More Max kommer alltså att få tillgång till C More Golf efter årsskiftet. 

Sändningsstart
- För dig med kabel-tv och HD-box börjar sändningarna 1 januari 2016.
- Sändningsstart för dig med kabel-tv och digital-tv-box blir den 4 januari. 
- Du som har bredbands-tv har kanalen tillgänglig via C More Play från 1:a januari 2016.

2015-11-10 Kanalnytt från Viasat

Den 10 november lanserar Viasat två nya kanaler, Viasat Series och Viasat Film Hits. Viasat Series visar de senaste Hollywood-produktionerna, spännande kriminalserier och gamla favoriter. Viasat Classic och Viasat Drama blir den nya kanalen Viasat Film Hits - en fullspäckad kanal med prisbelönta filmer, nordiska dramer och tidlösa klassiker. Viasat Film byter namn till Viasat Film Premiere, och får ännu större utrymme för de allra senaste storfilmerna.

En ännu större familjekanal
Viasat Film Family får delad kanalplats med Disney Jr, och blir en familjekanal dygnet runt. Disney Jr sänds kl. 06:00-19:00 och Viasat Film Family 19:00-06:00. 

Mer natur
Viasat Nature får ännu fler exklusiva naturdokumentärer och utökad sändningstid, 06:00-24:00. I samband med detta utgår Viasat Crime. Däremot kommer mycket av innehållet att kunna återses, både i TV8 och i Viasat Series. 

Här ser du alla kanaler och i vilka tv-paket de ingår

2015-10-14 Tappa inte kanaler - byt box!

Vid två tillfällen i höst byter några kanaler sändningsteknik för dig som har kabel-tv. För att även i fortsättningen kunna se dessa kanaler behöver du därför ha en HD-box.

Den 24/11 ändras tekniken för:

  • Discovery Science
  • Discovery World
Den 30/11 ändras tekniken för:

  • Motors TV
Den 3/12 ändras tekniken för:

  • Nickelodeon  
  • VH1
  • TLC

Vill du uppgradera till en HD-box? Inga problem. För 399 kr i engångskostnad får du hyra en. Ring oss på 0770-11 55 11 så berättar vi mer!

2015-09-09 Frivisning av 5 nya kanaler hela hösten!

Mellan den 10 september och 3 december kommer vi att frivisa fem nya kanaler. Vi kommer även att frivisa CMORE och Viasat Sport.


10 september till 3 december:
Frivisning av fem nya kanaler, TNT, Nick Jr., Paramount, FOX och Fight Sports. Kanalerna ger dig en bra blandning mellan barnprogram, filmer, serier för alla smaker och kampsport när den är som bäst.

21 september till 27 september:
Frivisning av hela C More Max-paketet. Exempel; C More First, C More Hits, C More Series, C More Sport och C More Live (samtliga sänds även i HD).

28 september till 11 oktober:
Frivisning av Viasat Sport (ej Viasat Golf).


Vem kan se kanalerna? Jo, kunder med tv-box eller en tv-box som kan hantera HD-signal, då vissa av kanalerna kräver en HD-box. Observera att lokala avvikelser kan förekomma och vissa kunder inte kan ta del av frivisningen.


Vill du uppgradera till en HD-box? Inga problem. För 399 kr i engångskostnad får du hyra en. Ring oss så berättar vi mer!

2015-05-25 Turner lägger ner Star! och Showtime

Den 25 juni kommer kanalerna Star! och Showtime att försvinna ur ditt tv-paket. Bakgrunden är att kanalbolaget Turner har beslutat att lägga ner kanalerna.

– Efter att ha sett över vår kanalportfölj och hur kanalerna presterar, har vi beslutat att stänga dessa kanaler i Norden, skriver Emma Thelander, presskontakt på Turner Broadcasting till Dagens Media.

Som tv-kund hos oss betyder det att du behöver starta om tv-box för att uppdatera kanallistan samt att du som har kanalerna som valbara favoritkanaler behöver välja nya favoritkanaler.

2015-04-23 Sändningarna av V64 Direkt flyttas till TV4 Sport

Från och med måndag den 27 april kommer sändningarna av V64 Direkt att flyttas från TV12 till den renodlade sportkanalen TV4 Sport. Sändningstiderna är måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 21.30. V64 kommer dessutom att sändas fritt på TV4 Play.

Har du specifika frågor rörande innehållet av TV12 och TV4 Sport hänvisar vi till TV4 Tittarservice på telefon 08-459 40 00 alla dagar kl. 13.00-17.30. Du kan även besöka TV4 Tittarservice hemsida som är bemannad alla dagar kl. 08.00-20.00.

TV4 Sport har kanalplats 125 och finns valbar i T-2 Flex och ingår i T-3 Stor.

2015-03-03 Två nya kanaler från BBC

Den 13 april upphör BBC att sända kanalerna BBC Entertainment och BBC Knowledge i Norden. Bakgrunden är att kanalerna kommer att ändra sändningsteknik. I samband med det erbjuder Bredbandsbolaget två nya HD-kanaler - BBC Brit och BBC Earth. 

BBC Brit kommer ge dig exklusiva program där de blandar expertis med underhållning och fakta med roligt, kvickt och smart innehåll. Kanalen kommer bland annat att vara hemmakanalen för Top Gear, ett program för dig som älskar bilar, äventyr, livsförändrande ögonblick, roliga brittiska figurer, talk-show och komedi. 

BBC Earth kommer att inspirera genom att dela med sig av universums otroliga underverk. Kanalen kommer att visa spännande naturfilmer, gjorda av världens främsta dokumentärskapare, från den minsta varelsen under mikroskopet till den gränslösa rymden. BBC Earth är kanalen som kommer ge dig hjärtbultande handling, häpnadsväckande idéer och det underbara med att få uppleva denna planet. 

Kanalerna kommer att erbjudas i HD och finns i kanalpaketen T-2 Flex och T-3 Stor.

2015-03-02 Välj vad du vill se och när, var du än är i Sverige

Du kan själv starta ett program när det passar dig, eller titta live på kanaler ur C Mores tablå. Du kan även se material ur ett omfattande programbibliotek och ta del högkvalitativa sportsändningar. Samtidigt samlas alla barnprogram från C More Kids på C More Play. På C More Play finns klassiker som Bamse, Smurfarna och mycket mer. C More Kids upphör som tv-kanal. 

Så här gör du
Följ instruktionerna nedan för att få tillgång till C More Play på din dator, surfplatta och mobiltelefon. 

Via datorn
- Gå in på cmore.se/play
- Välj Canal Digital Kabel som operatör
- Logga in med ditt kundnummer och postnummer 

Via surfplatta/mobil
- Ladda ner appen C More Play
- Välj Canal Digital Kabel som operatör
- Logga in med ditt kundnummer och postnummer

2014-09-16 Frivisning 18-21 sept - Allt från C More

Nu får du som har tv hos oss, fullspäckad underhållning i 4 dagar. Passa på att se helgens alla SHL-matcher, de senaste storfilmerna, biosuccéer från Hollywood, filmer från SF och de bästa serierna från bland annat HBO och NBC. Bara att luta sig tillbaka och zappa.

Här hittar du alla paketen från C More

2014-08-19 Förändring för SVT:s regionalkanaler

Under perioden 20-21 augusti kommer det att genomföras en förändring för SVT:s regionalkanaler. Det innebär att du kommer hitta din regionala tv-sändning på kanalplats 1 och 2 på din box.

När vet du att förändringen skett:
För dig som kabel-tv-kund sker arbetet med omläggningen löpande under hela dagen den 20 augusti, medan den för dig som bredbands-tv-kund sker den 21 augusti. Om du endast ser en svart tv-bild på kanalplats SVT1 och SVT2 behöver du starta om din box alternativt utföra en ny kanalsökning. Detta beror på att de olika boxmodellernas funktion kan skilja sig. För att veta hur du utför en kanalsökning letar du upp din boxmodell här på vår hemsida.

SVT:s hemsida och väljer därefter vilken kanal du vill se.

2014-07-08 Fox lanseras i Sverige

Fox International Channels flaggskeppskanal inom underhållning lanseras i Sverige. Fox International Channels, FIC, är ett globalt medieföretag. Till Foxs mest populära serier de senaste åren räknas American Idol, The Walking Dead, Glee, 24 och House. Hittills finns kanalen i över 125 länder och i 59,5 miljoner hushåll i Europa och 216 miljoner hushåll världen över. Och likt alla Fox-kanaler runt om i världen kommer innehållet att skräddarsys för den svenska publiken.

Kanalen kommer så småningom att ingå i Canal Digital Kabels utbud. Däremot har vi inget besked om, när eller i vilket paket kanalen kommer erbjudas.

2014-06-16 Åsksäsong

Tänk på att behandla din tv-box som din tv - dra ut samtliga sladdar när det är risk för åska. 

2014-06-16 Ingen TV-avgift för datorer, surfplattor och smartphone

I ett avgörande den 13 juni 2014 slog högsta förvaltningsdomstolen fast att en dator med internetuppkoppling inte är avsedd för tv-mottagning. Det innebär att du inte behöver betala någon TV-avgift för din dator, surfplatta eller smartphone.

Högsta förvaltningsdomstolen anser dessutom att du inte ska behöva betala avgift för SVT:s direktsända program på webben. 

Köper du däremot en digitalbox av oss på Canal Digital Kabel är vi enligt lag skyldiga att lämna uppgifter till Radiotjänst om ditt namn och din adress.

2014-06-16 TV4 har slutat sända lokala nyheter

Den 13 juni upphörde TV4 med sina lokala nyhetssändningar. På www.tv4.se/kontakt kan du läsa mer och ställa frågor.

2014-06-10 Frivisning av Viasat Golf 12-15 juni

Den 12-15 juni kan du som redan har tv hos oss titta på Viasat Golf. Utan att betala något extra. Se golfstjärnornas sammandrabbningar live, missa inte en enda drive, birdie eller ett bunkerslag. Missa helt enkelt inte golf av högsta klass från världens bästa golfturneringar. 

Du behöver bara starta om din box för att kunna se kanalen. Slå dig sen ner i tv-soffan och njut. 

Viasat Golf finns som tillvalskanal för dig som vill beställa kanalen. 

Till Tillvalskanaler

2014-06-09 Regionala nyheter från SVT

Den 11/6 kommer några nya versioner av SVT:s regionala sändningar, se listan nedan. SVT Talande textremsa ändrar kanalplats från 913 och 914 – till 991 (SVT1) och 992 (SVT2). Du behöver bara starta om din HD-box för att kunna se ändringarna. 

Kanalplats 1
- SVT1 Blekingenytt
- SVT1 Hallandsnytt
- SVT1 Sörmland
- SVT1 Uppland
- SVT1 Västmanlandsnytt

Kanalplats 2
- SVT2 Blekingenytt
- SVT2 Hallandsnytt
- SVT2 Sörmland
- SVT2 Uppland

2014-05-23 Kanaländringar hos Viasat

Den 23 april genomförde Viasat uppdateringar av sitt kanalutbud. En helt ny kanal, Viasat Film Comedy, visar underhållning i full HD om så önskas. I och med detta har Viasat Film Nordic försvunnit. Viasat Classic och Viasat Drama har bytt sändningstider.

2014-04-16 Frivisning av C Mores kanaler under påsk

Den 17 till 21 april 2014 har C More frivisning av alla sina kanaler för dig som har kabel-tv. Du kan alltså frossa i underhållande sport som Allsvenskan, spännande filmer, roliga serier, intressanta dokumentärer, lekfulla barnprogram och mycket mer. Observera att lokala avvikelser kan förekomma och vissa kunder inte kan ta del av frivisningen.

Läs mer om våra tillvalskanaler

2014-03-31 Textning för text-tv flyttar till sida 199

Från den 3 april 2014 ligger textningen för text-tv på sida 199 för SVT och TV4. Textningen har tidigare legat på olika sidor, men samlas nu på samma sida för följande kanaler: 

SVT1
SVT2
SVTB/SVT24
Kunskapskanalen
TV4
Sjuan
TV12
TV4 Film
TV4 Fakta

2014-03-26 TV12, TV4 Sport och TV4 SportXtra

Den 29 mars 2014 lanserar TV4 den nya kanalen TV12. Kanalen kommer ersätta TV4 Sport på kanalplats 12. TV4 Sport flyttas då till kanalplats 125 och blir en HD-kanal. TV4 SportXtra kommer samtidigt att utgå. 

TV12 kommer att ingå i grundutbudet och fokus kommer att ligga på livsstil och sport. TV4 Sport blir en renodlad sportkanal i HD, med direktsänd toppidrott från några av världens bästa ligor, som kommer att kommenteras av svenska sportexperter. TV4 Sport kommer att kunna väljas som en favoritkanal i T-2 Flex och ingå i T-3 Stor. 

Vad behöver jag göra för att få TV12 och TV4 Sport?
Om TV12 inte ersätts per automatik behöver du bara starta om din box. Har du tv-paketet T-2 Flex och vill välja TV4 Sport som en av dina favoritkanaler, kan du kontakta oss på kundservice, så hjälper vi dig med bytet.

2013-12-05  Stormvarning

Stormen Sven har nu dragit in över Sverige. Det kan innebära störningar i form av strömavbrott.

Läs mer om stormen hos SMHI

2013-12-05 Nu lanseras Viasat 14 HD

Idag lanseras nya Viasat 14 HD, en kanal för dig som älskar sport! Viasat 14 HD sänder de mest klassiska ögonblicken och bästa höjdpunkterna från tidigare olympiska spel. I kanalen visas reportage, dokumentärer och porträtt av atleter. Du får följa de största olympiska hjältarna i såväl magasin som dokumentärer, samt kan återuppleva de oförglömliga ögonblicken. Under februari kommer kanalen gå över till Olympic News Channel med allt från spelen dygnet runt. 

Viasat 14 HD är tillgänglig i tillvalspaketen Viasat Premium HD och Viasat Sport HD. Du beställer enklast genom att ringa kundservice på 0770-11 55 11. Om du redan har ett paket där Viasat 14 HD ingår behöver du starta om din HD-box alternativt sätta den i viloläge för att få tillgång till kanalen.

Till Tillvalspaketen

2013-12-05 Kanalen Pink tas bort

Hemspråkskanalen Pink plockas nu bort ur vårt utbud. Som kund kommer du att bli fakturerad för kanalen även i januari, men detta kommer att justeras på februarifakturan. Kontakta gärna oss på kundservice om du har frågor, 0770-11 55 11.

2013-11-12 Comedy Central ändrar format

Comedy Central kommer från den 15/11 att ändra format. Du som har en HD-box behöver bara starta om boxen för att kunna fortsätta titta på kanalen. 

Har du kanalen men saknar en HD-box går det bra att beställa en genom att kontakta oss på kundservice, 0770-11 55 11.

2013-11-06 Stockholmsområdet: TV10 byter kanalplats från 7/11

TV10 kommer från 7/11 byta kanalplats för att förbättra kvalitén. Du som bor i Stockholmsområdet och har analoga tv-kanaler har tidigare kunnat uppleva flimmer och störningar. Med bytet kommer störningarna försvinna. 

Du behöver inte göra något förutom att bläddra längre bland kanalerna då TV10 kommer ligga efter TV8 istället för före. Har du gjort en egen kanallista på din tv kan du behöva göra en kanalsökning. Följ i så fall instruktionerna på din tv-apparat.

TV10 byter kanalplats

2013-10-28  Stormvarning

I kväll förväntas stormen Simone dra in över västra Sverige. Det kan innebära störningar i form av strömavbrott.

Läs mer om stormen hos SMHI

2013-09-30  Frivisning i helgen

Den 5-6 oktober kan du som är kabel-tv-kund och har digital-tv se Viasat Sport utan kostnad. Viasat kan däremot inte sändas på alla adresser.
Sök på din adress för att se om Viasat kan visas hemma hos dig 

Har du dessutom en HD-tv kan du passa på att titta på Viasat Sport:s HD-sändningar. Det enda du behöver göra är att starta om din HD-box eller göra en ny kanalsökning. Trevlig sport-helg!

2013-09-30  TV11 byter namn

Från och med den 1 oktober kommer TV11 att heta Kanal 11. Sedan kanalen köptes av SBS Discovery Television har allt fler tittare hittat kanalen, som nu vänder sig mot en mer kvinnlig målgrupp. Kanal 11 är i mitt i resan mot att bli kanalen för unga tjejer. I och med grafikbytet så harmoniserar kanalen med utbudet. Valet att byta namn till Kanal 11 är en del av arbetet med att skapa en tydlig kanalportfölj med naturliga släktband mellan kanalerna, säger Calle Jansson, kanaldirektör på SBS Discovery Television.

2013-09-06  Travel Channel slutar sända via satellit

Travel Channel har sedan den första september slutat att sända kanalen via satellit-matade kabelnät. Däremot finns kanalen fortfarande tillgänglig i övriga nät.

2013-08-28  TV4 News läggs ner 

TV4 Gruppen har beslutat att lägga ner kanalen TV4 News på grund av dålig lönsamhet. Sista sändningsdagen kommer att vara den 31:a augusti. Därefter kommer kanalplatsen inte att innehålla några sändningar.

2013-06-13  Nya kanaler 13/6

För att se de nya kanalerna behöver du bara starta om din box. Eller göra en ny kanalsökning.
Se din manual i boxguiden

  • Kontakta oss

0770-11 55 11

  • Tips

Var gärna i närheten av din tv-utrustning när du ringer oss. Då kan vi hjälpa dig på bästa sätt.